Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidé si dlouho mysleli, že Veronika Kopřivová (33) prakticky okamžitě nahradila Jaromíra Jágra (52) svým současným partnerem Miroslavem Dubovickým. Objevily se i spekulace, že Veronika fenomenálního hokejistu opustila právě kvůli bronzovému účastníkovi soutěže Muž roku 2016. Není se vlastně čemu divit, neboť Jágr a Kopřivová v poslední fázi svůj vztah vůbec nekomentovali.

Blond kráska nyní konečně vysvětlila, jak to bylo. „Nemyslím si, že je dobré chodit ze vztahu do vztahu. Udělala jsem to v životě jen jednou a už bych to neopakovala. S Jaromírem jsme spolu už nějakou dobu nebyli. Rozchod neprobíhá ze dne na den, ale je to většinou proces, který trvá. Tím pádem jsem měla dost prostoru na to, abych se rozmyslela, co chci a co ne,” uvedla Kopřivová na finálovém večeru 3. ročníku modelingové soutěže My Model Contest 2019.

Se svým současným partnerem se seznámila poměrně kuriózně - najala si ho na propagaci pánské kolekce své značky. „Vybrala jsem si tři modely a moje fotografka rozhodovala o tom, kdo tu práci bude nakonec dělat. Postupně jsme si k sobě našli cestu a vznikl z toho krásný vztah,” culí se Veronika s tím, že o lásku na první pohled nešlo.

Kopřivová je přesvědčená o tom, že s Dubovickým našla dlouho hledané štěstí. Dvojice ale v ničem nespěchá, a tak zatím třeba nedošlo ke společnému sestěhování. „Ale začínáme to řešit. Jsme spolu prakticky denně, ale zatím spolu nebydlíme a každý máme to svoje doma,” dodává zamilovaná Veronika Kopřivová.

Reklama

Další články

Načítám