Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kolika lety sesbírala většinu cen na soutěži i-Miss, na to už si moderátorka Inna Puhajková (38) sama skoro ani nevzpomíná. Krátce poté okouzlila hokejistu Jaromíra Jágra (52), po jehož boku prožila několik let. "Bylo mi osmnáct," krčila rameny. A světe div se, tenkrát měla o pár kilo víc než teď.

"Studovala jsem policejní akademii, bylo to fyzicky náročné a na modelku jsem byla hodně osvalená. I v agentuře mi tenkrát říkali, že bych měla změnit postavu. Ale já po i-Miss už do žádné soutěže nešla a ani modeling nebyl mojí vysněnou metou," vzpomínala Inna, když jsme se s ní potkali na jedné z akcí Miss Czech Republic její kamarádky Taťány Makarenko (34).

Nicméně rady, jak se starat o svoji figuru, pro dívky, které se do soutěží krásy hlásí, by měla. "Myslím, že holkám v těch letech stačí lehké udržování, pokud mají nějaké ty geny. Aby to nepřeháněly se stravou, aby si ji trochu hlídaly. Ale není správné ve věku, kdy se ještě tělo vyvíjí, trápit ho dietami. Určitě taky pravidelný pohyb, ale taky bych nezacházela do extrémů," rozpovídala se Inna.

A jak si postavu udržuje ona sama? "Cvičím pravidelně, do fitka chodím dvakrát až třikrát týdně, a když mám čas, ráda si zasportuju i venku. A pokud jde o stravu, tak se sice snažím jíst zdravě, ale zároveň jsem labužník a masový typ. Možná i proto, abych si mohla dát občas žebra, tatarák, tlačenku nebo utopence, tak tolik cvičím," smála se Inna.

Reklama

Další články

Načítám