Hlavní obsah
Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) potěšil svou přítelkyni Lucii Šafářovou (37), když se rozhodl, že bude hrát za extraligovou Kometu Brno, což bylo její velké přání.

A radost udělal i Jaromíru Jágrovi (52), protože bude zároveň nastupovat za prvoligové Rytíře Kladno, kde začal trénovat hned po svém návratu z NHL.

Na tiskové konferenci odpovídal zejména na otázky týkající se hokeje, ale přesto si zavtipkoval na téma kanadský rozvod s Lucií Vondráčkovou. To když se ho jeden z novinářů zeptal na to, zda už si nastudoval zápasy svých soupeřů v extralize a první lize. Plekanec je totiž znám tím, že v NHL pozorně sledoval zápasy jiných týmů.

„Měl jsem o tom dobrý přehled, minulou i předminulou sezonu jsem dost sledoval, ale letos jsem byl spíš ponořený v knížkách kanadského rodinného práva,“ rozesmál novináře Plekanec s tím, že doufá, že teď bude míc víc času soustředit se jen na hokej.

Tak snad mu Lucie Vondráčková, která zatím zůstává se syny v Kanadě, klid opravdu dopřeje. Ať se mají hokejoví fanoušci na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám