Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Jaromír Jágr (52) už naplno předvádí své umění za tým NHL Calgary Flames, jeho láska Veronika Kopřivová (33) zatím stále chytá bronz na Floridě, kde Jágr působil v loňské sezóně.

Miami si blonďatá kráska velmi oblíbila už jen kvůli letním teplotám. To v Kanadě bude muset plavky vyměnit za teplé kabáty a možná vyrazí i na lyže.

Zatím ale potěšila všechny své fanoušky snímkem v plavkách. A také odhalila svou tvář bez nánosů líčidel. Takto Veroniku Jágr vídá po ránu.

„Posílám vám trochu těch pozitivních vibrací z pláže,“ napsala pod fotku spokojená Kopřivová, která samozřejmě za svým milým do Kanady brzy přijede. Veronika nosí na krku tajemný kroužek, jenž pro ni má velký význam. Prsten od Jágra to ovšem není.

„Poslední dobou se hodně ptáte na ten "kroužek" na krku. Mám ráda symboly a "karma infinity kruh" mi mezi mými kousky chyběl. Symbolizuje nekonečný tok životní energie, takže cokoliv vyšleme, se po určité době zase vrátí zpět. Někdy mi připadá, že na tohle pravidlo plno lidí zapomíná, nebo v něj nevěří? Jinak si totiž chování některých lidí nedokážu vysvětlit,“ zamyslela se Kopřivová, jež se neustále musí vyrovnávat s lidmi, kteří jejímu vztahu s Jágrem nevěří a nepřejí Veronice nic dobrého.

Reklama

Další články

Načítám