Hlavní obsah
Článek

„Když se daří, tak se daří“? Na někoho to může působit jako nejdůležitější a na někoho i jako nejlepší zpráva léta: Veronika Kopřivová (33), dívka, kterou by patrně nikdo neznal, kdyby nezahřívala lože Jaromíru Jágrovi (52), už dvacet dnů nepostovala žádnou fotku na sociální síti. Ani reklamní, ani svého luxusního těla. A přestože to působí banálně, může to znamenat i velmi dobré zprávy pro ty, kteří ji nemají rádi. Co kdyby se totiž přestala úplně prezentovat? Bylo by to však opravdu fajn?

Veronika si po provalení románku s Jardou hrála na to, že nezvládá popularitu, urážela se kvůli tomu, co levou zadní zvládá každá známější osoba (útoky trollů na sociálních sítích) a objevily se i zvěsti, že má mít manýry. Pak ale taky nastalo něco, nad čím kroutili hlavou i ti, kteří hokejovému bohu Jágrovi ze srdce přejí štěstí: i on se začal prezentovat úplně jinak a postoval na internetu věci, na které jsme u něj nebyli zvyklí.

Zdálo se, že ho Kopřivová mění k obrazu svému, což řada lidí nesla nelibě.

Poslední události spíš ale jako by ukazovaly na opak. Že by tak dlouho hokejistova kráska virtuálně mlčela, to se snad ještě nestalo. Nemůže za tím být Jaromírův vliv? Naposledy o sobě totiž dala vědět 13. července, a ještě kvůli fotce, jež souvisela s jejími pracovními povinnostmi. Předtím přitom vypadalo jako celá věčnost, když novou fotku nepřidala pouhé tři dny.

Před časem se zavázala, že upozadí soukromí a spíš bude propagovat svoje podnikání s americkými hadříky, sem tam ale potěšila i fotkami v plavkách a podobně. I když jsou lidé zlí a oškliví, sem tam se jejich chvála na adresu opravdu pěkného tělíčka hodí, že?

Vůbec bychom Kopřivové na rozdíl od některých škarohlídů nepřáli, aby se na sociálních sítích už neobjevovala. S jejími názory to možná bývá všelijaké, ale zase se na ni pěkně dívá!

Reklama

Další články

Načítám