Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová (33) se umí zabavit i bez svého milého, který v NHL hraje za Floridu jeden zápas za druhým.

Pokud se zrovna nestará o svůj byznys s oblečením, relaxuje na pláži a chlubí se na sociální síti sexy tělíčkem, které patří jen a jen našemu nejslavnějšímu hokejistovi.

Snímek z pláže v plavkách Veronika zveřejnila i před několika dny, kdy se rozhodla věnovat čas jen sama sobě, což Kopřivové určitě schválil i Jágr, jenž pro svou lásku udělá všechno, co jí na očích vidí.

„Konečně po třech týdnech day off (volno), které jsem využila relaxem na pláži, dobrou knihou, muzikou a hned se cítím lépe. Mám ráda ty dny, kdy jsem sama se sebou a věnuji čas pouze sama sobě. Myslím si, že je to velice důležité,“ svěřila se Kopřivová, jež je prý pořád v jednom kole. Obzvlášť tehdy, když se doma stará o Jaromíra, který přijede unavený z náročných zápasů a ještě běhá kolem svého obchodu s oblečením.

Reklama

Další články

Načítám