Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedno se jim musí nechat: provokují od rána do večera a vůbec jim nepřipadne, že by něco dělali špatně! Řeč je o nových majitelích soutěže Česká Miss, kteří se rozhodli udělat pěkný rozruch. A to se jim podařilo: ostudu z pražského metra, v němž nedůstojně prezentovali casting na kdysi prestižní soutěž, vnímají jako úspěch, na výsměch od Jaromíra Jágra (52) reagovali využitím jeho podoby pro reklamu. A navíc je pořád ve hvězdách, jestli je vůbec vezme Prima na milost. Hlasujte v anketě na konci článku!

Eva Čerešňáková a Martin Ditmar jsou lidé, kteří se rozhodli umírající soutěž zachránit, a to za každou cenu. Jdou cestou provokace a velkého haló. Zatímco někteří si myslí, že to přepískli, oni jsou nadšeni a v drsné reality show, která má vyvolat zájem, chtějí pokračovat.

Po nepřímé kritice od Jardy Jágra nyní uveřejnili fotku z dalšího castingu, na níž se dívky fotí s hokejovým bohem. „Casting v Opavě si nenechal ujít ani Jarda Jágr,“ napsali organizátoři ke snímku na sociální síti, na němž je ale místo hokejisty „karťák“, čili jeho podoba na kartónu.

Kdo ví, jestli se Ditmar s Čerešňákovou brzy nepřestanou smát. Při tiskovce už hlásali, že finále bude znovu na Primě, že je ruka v rukávě, televize ale varuje, že nic zatím podepsané není.

„Musí splnit několik podmínek. Nejen ty finanční, které jsou samozřejmě podstatné, ale ta soutěž samozřejmě musí mít i nějakou úroveň. Chtěli jsme větší show, sledovanost dřív upadala, ale upřímně řečeno: po té aféře v metru jsme tu byli jako opaření. Ještě se uvidí, jak jednání vůbec dopadnou,“ řekl Super.cz dobře informovaný zdroj z Primy.

Ten nevylučuje, že ke spolupráci nedojde, ale ani to, že se nakonec obě strany přece jen dohodnou. A právě na televizní přímý přenos pořadatelé spoléhají. I sponzoři slyší spíš jen na show, která bude v telce.

Mělo by být podle vás finále Česká Miss v televizi?
Ano
11,3 %
Ne
88,7 %
Celkem hlasovalo 51795 čtenářů.
Související témata:
Přímý přenos
Vysílání

Reklama

Další články

Načítám