Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, noví majitelé České Miss se podle některých názorů asi rozhodli dovést soutěž na vrchol trapna, když si pronajali soupravu metra, kam nahnali účastnice castingu nového ročníku. Dívky se tam napájely alkoholem, v plavkách v metru i na nástupištích působily tak lacině, že to leckomu mohlo připadat jak reklama na erotický podnik. Není divu, že se jim drsně vysmál hokejový bůh Jaromír Jágr (52), ale nejen on. Přidaly se i další celebrity! Hlasujte v anketě na konci článku.

Jeden z účastníků podivného mecheche byl pěkně znechucený. „Do sotva osmnáctiletých holek tam v deset dopoledne nalévali rum. Celou cestu měly drinky a měly se vlnět. Působilo to jako escort servis,“ popsal nám situaci na místě.

„Byla to strašná ostuda. Styděl jsem se za ty holky i za majitele té soutěže. Oni si vůbec nepřipouští, co s Miss provádějí, myslí si, že měli bůhvíjak skvělý nápad, který úžasně vymysleli nad lahví vína. To by opravdu sedělo. Spíš na víc vín,“ rýpl si návštěvník mediální akce.

„Celé to působilo tak, jako by z těch dívek chtěli dělat párty girls. Jako by je chtěli prodávat na akce, kde by dělaly společnost pracháčům,“ myslí si.

„Chceme soutěži vrátit prestiž,“ slibovali přitom donedávna majitelé. Moc se jim to ale nepovedlo, což si myslí i bývalé missky.

„To je jako vtip?“ ptá se udiveně Diana Kobzanová, zatímco Iveta Vítová si jen povzdychla: „Proč?“. Šokovaná byla i Lucie Kovandová.

„Tohle ale vypadá jako krabicový víno,“ rýpla si do nápadu Evy Čerešňákové a jejího přítele Martina Ditmara herečka Nikol Štíbrová.

Jeden z partnerů soutěže napsal, že svůj názor na prezentování missek vyjádřil ukončením spolupráce.

„Jsem ráda, že jsem soutěž vzdala, to už není miss, to je bordel,“ napsala lámanou češtinou jedna z bývalých kandidátek na královnu krásy.

„Holky za padesát, všechny je mám rád! Song mýho dětství,“ vtipkuje zase hudebník František Soukup.

Co si myslíte o krocích nových majitelů České Miss?
Jsou super, vrátí soutěži prestiž
5,1 %
Dělají vše pro to, aby klání dívek ještě víc zesměšnili
94,9 %
Celkem hlasovalo 91738 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám