Hlavní obsah
Článek

Sezóna NHL je plně rozjetá, Jaromír Jágr (52) jde od zápasu k zápasu, doma ho teď ale nějakou tu dobu nikdo čekat nebude. Jeho přítelkyně Veronika Kopřivová (33), o níž se spekuluje, že je těhotná a že ji Jaromír Jágr požádal o ruku, odlétá na nějakou dobu do Česka. Kvůli porodu?

Veronika nedávno naznačila, že v prosinci bude mít pro fanoušky velké překvapení, prý překvapení roku. Může jít jen o provokaci, protože ale ani ona, ani Jarda spekulace o těhotenství a zásnubách nijak nevyvrátili (hokejista byl při dotazech jen zpruzený), čím dál víc lidí s tím víceméně počítá. A také sázkové kanceláře to považují za hotovou věc.

Teď Kopřivová prozradila, že letí do Česka a Jágra nechá nějaký ten čas samotného. „Před pár týdny jsem dostala hezkou pracovní nabídku, kterou jsem přijala a kvůli které letím za pár dní do Prahy. Původně jsem se měla vracet až po hokejové sezóně, ale upřímně se těším, až nasaji trochu té naší vánoční atmosféry. Půjdu se podívat na Staromák, udělám si fotku u stromečku, nakoupím si formičky na cukroví, zkontroluji si věci ohledně mého byznysu, vyřídím si mé osobní věci, sejdu se se svými blízkými, půjdu si zacvičit k té nejlepší cvičitelce alias ničitelce, zamrazím bacílky a sejdu se se svými blízkými,“ píše na své sociální síti.

Jestli mezi ty osobní věci bude i zařizování porodníka, o tom už se nezmínila.

Kdekdo už ale čeká, že se po sezóně Jaromír Jágr rozloučí s nejslavnější ligou světa, vrátí se zpět a bude bydlet v luxusním bytě za dvacet miliónů, který prý nedávno pro sebe a Veroniku pořídil. Proto by plány na přivedení případného potomka na tento svět v Česku měly logiku…

Reklama

Další články

Načítám