Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je zasnoubený, nebo ne? Tahle otázka teď trápí řadu fanoušků hokejového boha Jaromíra Jágra (52). Svou přítelkyni Veroniku Kopřivovou (33) údajně požádal o ruku, a dokonce jí měl koupit byt za dvacet miliónů. Novináři se osmašedesátky zkusili zeptat, a ten zásnuby rozhodně nevyvrátil. Hlasujte v anketě na konci článku!

Možná to bylo tím, že jeho Florida dostala v Torontu výprask 6:1, možná prostě nechce, aby se veřejnost víc šťourala v jeho soukromí. Každopádně na otázku, zda se opravdu vyslovil, v kanadské metropoli odpověděl otráveně. „Nechci se k tomu vyjadřovat. Bez komentáře. Jsi zasnoubený ty? Ne? Tak vidíš. Pro mě je důležité, aby ses jednou zasnoubil ty,“ odsekl podle Sportu směrem k jednomu z redaktorů a zpruzele odešel.

V posledních měsících má Jarda často potřebu novináře školit, jednou dokonce uveřejnil mravokárné video z toho, jak promlouvá do duše paparazzi fotografovi, který dostal za úkol hlídkovat před jeho domem v Kladně. Kdyby nebyl zasnoubený, asi by si vychutnal příležitost spekulacím se vysmát. To ale neudělal.

Máme se tak skutečně těšit na to, že z věčně svobodného mládence bude skutečně brzy ženáč? Vypadá to tak!

Myslíte si, že je Jágr skutečně zasnoubený?
Ano
27,5 %
Ne
72,5 %
Celkem hlasovalo 16500 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám