Hlavní obsah
Článek

Pokud je to pravda, byla by to pro Čechy zpráva na stejné úrovni, jako kdyby se Pražský hrad přestěhoval do Beskyd a pandy přestaly být lenošivé. Větší šok by nezpůsobilo ani zdražení piva! Podle některých zpráv se nejslavnější český hokejista všech dob a věčný svobodný mládenec Jaromír Jágr (52) vážně chystá na svatbu se svou kontroverzní přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33). Hlasujte v anketě na konci článku!

Zdrojům můžeme buď věřit, nebo je považovat za bláhové a z prstů vycucané. Každopádně existují tací, kteří tvrdí, že veselka je na spadnutí a nejen to: Jágr se prý brzy chystá přestěhovat do Prahy!

Podle těchto zpráv Jágr údajně klouže na floridském ledě poslední sezónu a pak se chystá navrátit mezi normální vrstevníky (většina jeho kolegů končí kariéru o víc jak deset let dříve).

„Jaromír koupil luxusní byt v lukrativní lokalitě v Praze. Má se jednat o skutečný skvost, za který vyplatil 20 milionů korun. Jedná se o byt, který je ideální pro rodinu, kterou s přítelkyní Veronikou již plánují,“ píše Extra, které přišlo i se zatím nijak ověřitelnou zprávou o Jágrově zásnubách a blízké svatbě.

K zásnubám mělo dojít v posledních týdnech. Jestli je to pravda, nelze zjistit, seismografy ani prapravnučka vědmy Sibyly nic podstatného nezaznamenaly a Jaromír s Veronikou na svých sociálních sítích v posledních dnech radši zarputile mlčí.

Jarda možná dospěl do věku, kdy konečně po všech těch vztazích s modelkami bude chtít založit rodinu s o generaci mladší přítelkyní, jejíž minulost nedá mnohým jeho fanouškům spát.

„Já se dítěti nebráním,“ zaznělo z úst českého hokejového krále v jednom z nedávných rozhovorů. „Když budu mít dítě, skončím s hokejem. Nedokážu dvě věci najednou a ani si nemyslím, že by to bylo správné. Jsem maximalista, a když něco dělám, tak to nechci dělat jen jakože,“ řekl tehdy Elle Jágr. Že by jako správný farmář konečně dobře obhospodařil svěřené pole? Uvidíme.

Asi je nejlepší počkat si, jak se to celé vyvrbí!

Má si podle vás Jágr vzít mladou Veroniku?
Ano, je to ta pravá!
10,9 %
Ne, vůbec se k němu nehodí.
16,5 %
Nechci jim do toho mluvit, do vztahu jim nevidím
72,6 %
Celkem hlasovalo 59146 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám