Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takovou vlna odporu snad ještě nezažil! Jaromír Jágr (52) asi nestačí zírat, co se na jeho sociální síti rozpoutalo za vášnivou debatu. Vše vyvolal pocit jeho fanoušků, že už jim nepíše on sám, ale předal správcovství své půvabné přítelkyni Veronice Kopřivové (33). A opravdu, jako by to nebyl on! Hlasujte v anketě na konci článku.

Horlivá diskuse začala po příspěvku o oslavě Halloweenu ve stylu starého Egypta. „Po vítězném zápase Halloween párty :) Moje ‚stories‘ a více fotek na @jj68jaromirjagr,“ stálo u fotky a skutečně to vypadá, že za tím Jágr nestál. Jeho prohlášení většinou bývají dlouhá, hloubavá, ale i zábavná. Prostě jiná a vůbec ne takhle stručná.

„Jardo, hned je poznat, že to nepíšeš ty. Nepouštěj ji k tomu,“ napsal mu jeden z kritiků a přes sedm set lidí s ním souhlasilo. Ti, kteří se Jágra zastali, naopak získali o mnoho lajků méně.

„Měl zůstat s Kubelkovou, ta to má v hlavě v pořádku, a ne s takovou minulostí, a není zlatokopka,“ napsal další, který ale nepochopil, že rozhodnutí, s kým bude žít, je výhradně na samotném hokejistovi. Ještě, aby mu fandové diktovali, koho má mít v loži! Na druhou stranu: když už je zásobuje předtím nevídanými informacemi a fotografiemi ze soukromí, musí počítat právě i s kritikou.

„Vážená slečno, když už to musí být, tak ty fotky dávejte na své stránky. Předpokládám, že ty navštěvují pouze lidé stejného rozumu, jako vy, a ti to možná i ocení. Děkujeme,“ reagovala jedna z žen.

„Jardo, Jardo, vše ano, ale toto ne! Musím to napsat, promiň. Já nevím, ale když bůh rozdával inteligenci, tvá přítelkyně u toho nebyla. Ale je to tvá volba,“ přidala jedna z fanynek.

„Ať si s ní Jágr je, ale ať se, proboha, tak neztrapňuje,“ reagoval další.

Mnoho lidí samozřejmě milovaného hokejistu bránilo s tím, že mu do soukromí nemá co kdo mluvit. A jako by si Jarda uvědomil, že kritika byla nebývale ostrá, zvlášť u něj, kterého berou mnozí jako poloboha, příště určitě fandům psal už zase on, když vydal výzvu Dáš to. V ní žádá celé Česko, aby se začalo hýbat. Mnoho kritiků mu určitě rázem zase odpustilo.

Změnil se podle vás Jágr po boku přítelkyně k horšímu?
Ano
67,3 %
Ne
21,1 %
Nevím
11,6 %
Celkem hlasovalo 60712 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám