Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přítelkyně Jaromíra Jágra (52) má za sebou opravdu pohnutý život! Alespoň podle toho, co z ní padá. Nejenže si Veronika Kopřivová (33) prý kvůli šíleným dluhům musela v Německu stoupnout k tyči a bez podprsenky tančit pro lačné zazobance, kromě toho prý až do třinácti let vůbec netušila, kdo je její máma. A vztahy s rodiči má nyní prakticky na bodu mrazu. Veronika vyrůstala s otcem a jeho manželkou a svou vlastní matku poznala až v patnácti letech.

„Máma mě opustila, když mi byly tři. A táta se asi rozhodl, že se to nesmím dozvědět, takže jsem si celé dětství myslela, že moje macecha je moje vlastní matka. Ve třinácti jsem našla svůj rodný list. Byla na něm úplně jiná jména, než jaká jsem znala,“ říká Veronika. Prý se svěřila ve škole výchovné poradkyni, jenže když se to dozvěděl otec, který prý neměl k ráně daleko, ještě to schytala.

Matku poznala dva roky poté. Dlouhé odcizení zásadně ovlivnilo, co k sobě cítí. „Máme smutný vztah. Nastala tam mezi námi mezera, která zásadně ovlivnila celý můj život. A nemyslím si, že v dobrém. S tátou jsem osobně nemluvila už dva roky, mámě jsem byla začátkem léta na svatbě. Možná to bude znít smutně, ale v podstatě je k životu nepotřebuju. Mám je ráda a myslím na ně často, ale nevolám jim, když mám problém nebo radost. Bráškové a ségry mi chybí daleko víc než rodiče,“ svěřila se Magazínu MF Dnes Kopřivová, které prý celé dětství chyběly rodičovské projevy náklonnosti. Ani Jaromír Jágr údajně není moc přítulný, zase je na něj ale spoleh.

Veronika se vrátila i k aférce s profesí hanbaté tanečnice. „Nikdy jsem hranici topless tanečnice nepřekročila,“ dušuje se.

Když její minulost praskla, Jágr byl prý vzteky bez sebe. „Videem, jak tančí s hokejkou, vytvořil trochu protiváhu těm, co ze mě najednou dělali hloupou, lehkou holku. To ho uráželo. Že si někdo může myslet, že by si k sobě našel nějakou nicku. ‚To si myslí, že nemám na normální hodnou, chytrou holku?‘ rozčiloval se. ‚Že si holky musím kupovat? Že nemůžu být s někým z čistý lásky?‘ “ cituje reakce svého přítele Kopřivová.

Reklama

Další články

Načítám