Hlavní obsah
Článek

Pokaždé když Jaromír Jágr (52) představí světu novou přítelkyni, novináři o dotyčné začnou uvažovat i v souvislosti s hokejistovou maminkou Annou. Jak se zdá, Jaromírova současná partnerka Veronika Kopřivová (33) má s potenciální tchyní dobré vztahy.

O Jágrově mamince se říká, že je ohledně výběru synových partnerek náročná a přísná. Co na to Veronika? „Je pravda, že jsem se toho dřív hodně bála. Každý včetně Jaromírova synovce mě hodně strašil. Ale musím říct, že na tom nic pravdy není. S Jaromírovou maminkou skvěle vycházíme, musím říct, že je ke mně milá. Hrozně ráda k nim chodím na návštěvy, býváme u nich hodně často,” snažila se uvést vše na pravou míru Veronika.

Modelka a maminka hokejového poloboha si tak zřejmě padly do noty. „Doufám, že teď někomu nezkazím pověst, protože ji všichni vnímají jako přísnou paní Jágrovou, ale ve skutečnosti to je moc milej člověk,” dodala.

Netestovala ji tchyně z vaření a uklízení? „Určitě ne (smích). Sama mi říkala, že je překvapená, že umím vařit. Ptala se mě, jak jsem se to naučila,” říká Veronika a dodává: „Ze začátku jsem se bála, když Jaromír navrhl, abychom se šli najíst do restaurace, protože jsem se obávala, aby si někdo nemyslel, že mu nevařím.”

Reklama

Další články

Načítám