Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) včera absolvoval náročný den spojený s autogramiádou a příjemnými povinnostmi souvisejícími s jeho kampaní pro známé české klenotnictví. Při té příležitosti dostala partnerka legendárního hokejisty Veronika Kopřivová příležitost vybrat si nějaké šperky. Když jí v butiku nabízeli prsten, tak s lehkostí a šibalským výrazem ve tváři utrousila: „Na ten si já počkám od Jardy,” a místo toho si vybrala krásné hodinky.

Když jsme tedy poté měli možnost zpovídat samotného Jágra, tak jsme se ptali na to, jestli se už chystá zasnoubení. „Nějakým způsobem se náš vztah vyvíjí a já myslím, že to určitě přijde,” nechal se slyšet Jaromír, který vedle své partnerky jen září.

„Dva lidi spolu žijou proto, aby si vzájemně pomáhali a podporovali se, aby se ten vztah vyvíjel dál a nestagnoval. Spousta vztahů končí na tom, že se nehnou z místa. Po sedmi i osmi letech se zjistí, že je čas na změnu,” uvedl hokejista, který nejspíš popisoval své předchozí nevydařené vztahy. Jaromír v sobě nezapřel profesionálního sportovce a pomohl si vtipným příměrem. „Lidé berou vztah jako stometrový sprint a běží ho jako Usain Bolt. Já věřím tomu, že vztah by se měl brát jako maraton, a když se s někým potkám, tak to není o jednom dnu, ale vztah by měl být na dalších padesát let.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám