Hlavní obsah
Článek

Nikdy nebyl tak sexy. Jaromír Jágr (52) nafotil kampaň pro klenotnickou firmu a fotky byly tak skvělé, že byla věčná škoda, kdyby se jich v kampani objevilo jen pár. A proto Jaromír Jágr souhlasil a poprvé v životě má svůj kalendář. Jágr do půli těla, Jágr v posteli. Nyní může mít hokejistu doma úplně každý.

Pro Jaromíra Jágra, jak sám zmiňuje na svých sociálních sítích, to je první a poslední kalendář, kteří si jeho fanoušci budou moci pořídit.

"Byla by škoda se o fotografie našeho národního klenotu Jaromíra Jágra nepodělit s našimi zákazníky, a proto jsme se rozhodli připravit pro rok 2017 kalendář,“ říká Rony Lori, majitel klenotnické firmy.

Kalendář obsahuje 12 sexy fotografií naší hokejové legendy. Na snímcích, které fotil jeden z nejlepších slovenských fotografů Braňo Šimončík, je Jágr přitažlivě zarostlý a má dokonalý styling.

A jak je na tom Jaromír Jágr v civilu? Kupuje si oblečení a šperky sám, nebo si nechá poradit od nějakého poradce? „Věci si vybírám sám, i když bych na to asi měl mít poradce. Ale nějak to zvládám bez něj, protože to pro mě není zas tak složité. Nejdůležitější je, abych se líbil partnerce. A co se líbí jí, to bych měl nosit,“ říká Jágr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám