Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá finalistka České Miss Veronika Kopřivová (33) si díky vztahu s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (52) splnila sen všech žen a dívek toužících po kariéře modelky. Nafotila kampaň na svatební šaty, účastní se prestižních společenských událostí, a společně s Jaromírem dokonce pózovala pro časopis Elle. Pár se postavil před objektiv fotografa Braňa Šimončíka, se kterým letos v Americe fotili i kampaň pro známou šperkařskou firmu.

Jágr vedle své nové přítelkyně mládne před očima. Nechává si opět růst vlasy, nosí čelenku nebo vlasy svázané do culíku. Na sociální síti na nový pár fanoušci pějí samou chválu.

"Všechny ty 'Nejkrásnější páry Česka', jak je média nazývají, se mohou jít zahrabat. Vy jste pro mě opravdu nádherný pár," napsal jeden z fanoušků. "Jste spolu fakt super. Hrozně vám to sluší," napsal další. "Jaromír díky tobě omládl, je vidět, že je šťastný. Jen tak dál," doplnila další fanynka páru.

Reklama

Další články

Načítám