Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelnou koncentraci známých tváří přilákala do Divadla Bez zábradlí Pocta Jiřímu Menzelovi (†82). Velkou událost, která byla původně plánovaná k režisérovým nedožitým 84. narozeninám, což ale zmařila pandemie covidu, přivedla do Prahy i Otíka z filmu Vesničko má středisková, maďarského herce Jánose Bána.

Do nabitého divadla zamířila také další Menzelova legendární herečka Jitka Zelenohorská, kterou proslavila "razítkovací" scéna z filmu Ostře sledované vlaky, anebo Jaromír Hanzlík (76), tedy strýc Pepin z Menzelových Postřižin. A samozřejmě dorazili také herci, kteří právě v Divadle Bez zábradlí pracovali pod jeho režijním vedením.

Překvapením večera byla zpěvačka Yvetta Simonová, která se ve společnosti roky neobjevila. "Kam bych taky ve svých třiadevadesáti chodila. A hlavně mě nechvalte, jak dobře na svůj věk vypadám," řekla Super.cz zpěvačka. "Jak jsem nikde dlouho nebyla, vůbec jsem nevěděla, jak se obléknout. Sleduji teď hlavně televizi, ale pomotaly se mi programy. A mrzí mě, že už na Nově není Ordinace," postěžovala si.

Kdo se zahájení Pocty Jiřímu Menzelovi zúčastnil, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám