Hlavní obsah
Článek

Tak takhle ho opradu neznáme. Zpěvák Jaro Smejkal (32), který si potrpí na extravagantní image i outfity, se hodil do gala a na slavnostní akci v paláci na Pražském hradě, kde se slavilo 25. výročí Nadace profesora Vejdovského, která se stará o zrakově postižené, vyrazil v tmavém saku, kalhotách, lakovkách a s kravatou. Málem jsme ho nepoznali, nebýt piercingů v obličeji.

"Přiznávám, že tohle normálně moc nenosím, není mi to po chuti. Ale taková událost v takovýchto prostorách si vyžadovala formálnější oblečení. Už se těším, až zase půjdu do tepláků," smál se Jaro. Piercing z obličeje ovšem nevyndal. "Bál bych se, že už bych to zpátky nezandal. Je to poměrně náročné, a navíc je toho opravdu hodně," vysvětlil.

Stříbrná barva piercingů mu ovšem neladila se zlatými knoflíky na saku. "To jste mě nachytali, ale myslím, že je fajn kombinovat stříbrnou a zlatou. Ale ne, nedocvaklo mi to a příště se polepším. Obvykle outfity na formálnější příležitosti řeším se stylistou, že se přidá nějaká kůže nebo latex, ale dneska na to nebyl čas a vzal jsem, co jsem doma našel," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám