Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jen málokterá česká herečka se může rok před šedesátkou pochlubit postavou holčičky, s klidem nosit mini a ukazovat sexy nohy. Fantastickou postavu, kterou by jí mohly všechny její generační souputnice závidět, si i po letech celkem bez bolesti udržuje dáma, která měla před lety monopol na role princezen v televizních pohádkách. Tipnete si?

Postavu fintivé princezny Babetky z pohádky Co tahle svatba, princi? už dnes Jarmile Švehlové (68) nikdo neodpáře. Televizních inscenací i pohádek natočila na desítky a i dnes se na divadle může s klidem ukazovat v negližé.

„Dneska už nejsem tolik vidět, ale pořád hraju v divadle, dabuji a maluji obrazy, což možná lidé ani nevědí,“ řekla Super.cz herečka, která patřila k největším krasavicím, stála na prknech Národního divadla i Divadla na Vinohradech a k malování se dostala až po revoluci a vlastně velkou náhodou.

„V posledním půlroce nebylo na malování příliš času, ale těším se, že se teď co nejdřív zase chopím štětce,“ řekla Jarmila Super.cz na nedávné vernisáži svých obrazů, kde v minišatech předvedla, že je ve výborné formě. Univerzální recept prý ale herečka nemá.

„Asi za to mohou geny. Pochopitelně se snažím držet zpátky. Nepřejídám se, ale taky nedržím žádné diety. Ani netrávím hodiny ve fitku. Když mám chuť, klidně sním celou tabulku čokolády,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám