Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme se báli, že skončí jen u muzikálů! I když jako hrabě Krolock v Plese upírů je fantastický. Ale zpěvák Bohuš Matuš (50) po dvanácti letech vstal jako sólový zpěvák z mrtvých a konečně natočil novou píseň Náš hlas je v souznění. K ní vychází i videoklip, který vám přinášíme.

"Písničku mi napsal Jarek Šimek (50), kterého jsem poznal už kdysi dávno na soutěži talentů v Berouně. To jsem ještě pracoval jako kominík, a on už byl slavný. Tenkrát jsem na něj dost žárlil, protože fanynky po něm doslova šílely," svěřil nám Bohuš.

"Pár lidí mi během let říkalo, že píše krásné písničky, ale já o tom nechtěl ani slyšet. A pak mi napsal tuhle písničku, která se dostala do Českého rozhlasu do hitparády Česká dvanáctka a také do rádia Signál," sypal si trochu popel na hlavu, že čekal tak dlouho.

Možná se nakonec oba dávní konkurenti začnou přátelit a Bohuš bude s Jarkem chodit i do posilovny, aby si vymakal postavu na další muzikál Fantom opery, který se opět vrací na scénu. Matuš totiž hodlá zkusit štěstí na doplňovacím konkurzu, který proběhne začátkem týdne v divadle GoJa Music Hall.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám