Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Píše se o ní ve velkém, plní stránky společenských magazínů i webů. Natálie Grossová (21) je totiž přirozená a příjemná, takže ji mají všichni rádi. Nepřestanou mít ale sympatie některých lidí ve chvíli, když se drbe o tom, že si měsíčně přijde na velký balík peněz?

Potkali jsme ji na křtu videoklipu Jarka Šimka (50) Vše, co chci, mám, jehož byla kmotrou. Prý to má podobně jako starší kolega zpěvák.

„Ten videoklip je peckoidní, dokonalej. Jarek má hodně dobře našlápnuto. Jinak se najdou se věci, které nemám. Ale mám rodinu, mám lásku a dělám divadlo. Takže dobré,“ překvapila nás svou odpovědí Natálka.

Pak slova o lásce raději upřesnila, jako by čtrnáctiletá slečna, které bude patnáct let už za pár dnů (redaktor jí nechtěně ve videu snížil věk o dva roky), nemohla být zamilovaná do nějakého mládence.

„Láska je od maminky, od ségry, od mého pejska. Jinak mám kamarády, na můj věk to stačí,“ uvedla nekompromisně.

Nedávno se v médiích objevilo, že coby nikoli prominentní holčička, ale skutečně talentovaná dívka si měsíčně díky svému umu vydělá sto tisíc korun.

„Bylo by to hezké, to určitě. Ale jsou to drby,“ smála se. Na akci přišla se starší sestrou, maminka prý měla vyřizování.

Reklama

Další články

Načítám