Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Věra Bílá (†64) má sice v hrdle dar od boha, ale její chování i po letech průšvihů stejně mnohé překvapí. Super.cz s ní nedávno hovořil při křtu videoklipu Houpáme se na vlnách Jarka Šimka (50), kde ztropila pořádnou ostudu, kterou doteď někteří účastníci nemohou vydýchat!

Bílá je známá tím, že kdo si s ní chce popovídat, musí za ní přijet a kulantně řečeno jí přilepšit. Je finančně na dně, dostala se na ně kvůli své zálibě v hraní automatů, přestože sama tvrdí, že to tak hrozné nebylo a že ji do průšvihů dostali jiní.

Šimek se rozhodl zpěvačce pomoci, a přestože se za kmotrovství klipů neplatí, rozhodl se ji pozvat a finančně jí přilepšit. „Nehodí se o tom mluvit, jsem moc rád, že Věra přijela a klip mi pokřtila. Je pravda, že vím, v jaké je finanční situaci, tak jsem jí přilepšil, ale nestojí to za řeč,“ říká zpěvák a producent. Podle našich informací inkasovala Bílá sedm tisíc korun, což je pro člověka v její pozici hotové jmění.

Jenže ani to kontroverzní pěnici zjevně nestačilo, protože podle našich zpráv oslovila několik hostů křtu s tím, že od nich žádala peníze. A to přesto, že do kamery Super.cz předtím říkala, že jí s živobytím pomáhá kytarista její kapely.

Jedním z oslovených byl herec Radek Kuchař. „Nestojí to za řeč. Požádala mě o to, abych jí pomohl, že má na ubytovně dluh. Tak jsme se s Filipem Janečkem složili a dva tisíce jí doplatili. Pak jsem se teprve dozvěděl, jak se do potíží dostala. Gambling neuznávám. Vědět to dřív, tak jí nedám ani korunu. Ale nelituju toho, člověk by měl pomáhat,“ řekl nám chlapík, který měl nejznámější roli v Perníkové věži Milana Šteindlera.

Bílá hodně lidí podobnou věcí překvapila už dřív. Peníze žebrala i na pohřbu svého syna.

To ale nebyla jediná ostuda, které se zpěvačka Bílá měla dopustit. Podle zpráv z klubu si totiž naporoučela na cestu zabalit polovinu rautu, což bylo jídlo pro padesát lidí. „Řekla to takovým tónem, že si jí nikdo nedovolil odporovat. Ale nechápal to nikdo,“ svěřil se nám zdroj z klubu na Vinohradech.

„Musím říct, že tyhle věci se ke mně také donesly, je to pravda. Opravdu mě to zamrzelo. Věru Bílou jsem pozval na křest mého klipu, nešlo a charitu na její počest. Trošku mě to mrzí, jak se zachovala,“ uvedl k tomu zklamaný Šimek, který si asi příště pořádně rozmyslí, komu se rozhodne finančně vypomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám