Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chlapík maká na stavbě, tahá materiál na kolečku, ve vedru se zasní a zdá se mu, že místo dřiny se věnuje radovánkám se sličnými dívkami a kamarády. Tak začíná nový letní videoklip Houpáme se na vlnách zpěváka a producenta Jarka Šimka (50). Mrkněte na něj a sami posuďte, zda jde pro vás o hudební nirvánu, obyčejnou pohodu nebo totální tragédii!

Text zní jako z generátoru nádhodných slov, téma klipu také není moc originální, ale přesto si na křtu klipu vysloužil Šimek frenetický potlesk, přestože reakce hostů na podobných akcích bývají většinou horší než vlažné. Letní pohoda se prostě asi líbí.

„Napsal jsem letní píseň v rytmu reggaetonu, který mám rád. Tenhle styl hudby u nás mnoho lidí nedělá, ale podle mě patří k prázdninám, létu a slunci. Je zbytečné za tou písní hledat intelektuální song s hlubokomyslným textem. Můj záměr byl udělat houpavou melodickou pohodovou písničku s uvolněnou atmosférou a s jednoduchým textem třeba k vodě či na pláž,“ řekl Super.cz Jarek, který se na křtu také svlékal na módní přehlídce, aby se pochlubil svým nedávno totálně proměněným tělem.

„Je to pro mě jako zpěváka výkladní skříň. Lidem se lépe dívá na někoho, kdo o sebe pečuje,“ dodal bývalý producent Ivety Bartošové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám