Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ten chlap má tak neuvěřitelné historky, že si někteří myslí, že si je snad vymýšlí, aby na sebe upozornil. Ale zdá se, že mají reálný základ. Před časem si málem nabančil na použitých prezervativech, které házejí jeho sousedé z oken obřího činžáku, teď se mu zase povedlo tohle!

Zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50) byl v sobotu hostem benefičního fotbalového utkání v Krupce, kde si coby brankář týmu hvězd Arabela bolestivě zranil ruku. Zbytek dne protrpěl v šílených bolestech, ta vtipnější část ale měla přijít v noci.

„Poprvé v životě jsem stál jako brankář v bráně a hned první rána šla na ruku. Vyrazil jsem to, nic sem necítil, pak mi ale pravačka šíleně otekla a opravdu jsem trpěl bolestmi jako nikdy v životě. V noci jsem nemohl spát, seděl jsem na židli, najednou mi začalo pískat v uších, zatmělo se mi před očima, udělalo se mi strašně zle a najednou jsem úplně odešel. Prostě jsem omdlel, spadl ze židle a odřel jsem si obličej o koberec. Jsem z toho nešťastný, měl jsem teď natáčet několik klipů, potřeboval jsem se vymakat v posilovně a teď mám utrum. Navíc vypadám jako Joffrey de Peyrac,“ řekl Super.cz nešťastný Šimek, který si pravačku zranil tři měsíce po zdemolování levé ruky.

Horší podle něj je, že kvůli zdemolované ruce nemůže ani tvořit a vydělávat na živobytí. „Asi se to ale mělo stát, příroda to tak zařídila, že teď budu odpočívat. Brzy se s tím srovnám, ale ještě jsem neskutečně naštvaný. Vzteky jsem doslova brečel,“ dodal Jarek, kterému nakonec lékaři ruku dali do sádry, neboť má zlomené kůstky v zápěstí. Navíc mu hrozí, že bude muset jít na lámání pochroumané druhé ruky a bude z něj tak na čas úplně nemohoucí člověk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám