Hlavní obsah
Článek

Jde z jedné filmové role do druhé a jen tak tak stíhá nějakou dovolenou. Herec Jared Leto (52) z jedné takové pozdravil své fanoušky na Instagramu.

„Ztracen v ráji, díl první,“ napsal k sérii fotek od moře herec. Ten aktuálně září ve snímku Klan Gucci, kde je ovšem ve své roli Paola Gucciho naprosto k nepoznání.

To ale není jeho poslední počin, jelikož před pár dny byly zveřejněna ukázka z nového seriálu WeCrashed, kde hraje společně s Anne Hathaway (41). V něm se převtělili do manželského páru Adama Neumanna, spoluzakladatele společnosti WeWork a jeho manželky Rebekah Neumann.

Osmidílná série vypráví příběh izraelského podnikatele, který s pomocí své manželky vytvořil multimiliardovou společnost. Zisky WeWork použili financování svého luxusního životního stylu a investicím do nových nápadů. Neumann byl však v roce 2019 ze své role generálního ředitele vyhozen, protože hodnota firmy začala prudce klesat.

Samotný Neumann byl Jaredem varován, že série nevykresluje jeho ani jeho manželku zrovna v nejlepším světle a podle Deadline mu řekl: „Budu tě hrát a ty by ses na to neměl dívat.“ První díl uvede Apple TV 18. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám