Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že nám v Los Angeles uzrál další krásný páreček. Na udílení Zlatých glóbů měl úspěšný herec Jared Leto (42) podezřele blízko ke country princezničce Taylor Swift (24).

Jared Leto prožívá opravdu šťastné období. Nejenže za svůj výkon ve filmu Klub poslední naděje získal Zlatý glóbus a s rolí transsexuála pronikl i do oscarových nominací, ale nejspíš ukořistil zpěvačku, která patří k největším hvězdám současnosti.

Na večírku, který následoval po udílení filmových cen, se pohyboval po boku Taylor Swift a nevypadalo to, že by šlo jen o přátelství. Pokud Jared Leto opravdu získal přízeň této hudební hvězdy, je šťastným mužem. Taylor Swift je totiž v USA velmi žádaným zbožím a z žádného udílení hudebních cen neodchází s prázdnou.

Mladá country bohyně dosud prodala přes 26 miliónů alb a její jmění se odhaduje na 220 miliónů dolarů. Se slavnými milenci má držitelka sedmi Grammy bohaté zkušenosti. V minulosti se po jejím boku objevili herci Jake Gyllenhaal či Harry Styles z chlapecké kapely One Direction.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám