Hlavní obsah
Článek

V poslední době se v médiích četně probírá hubnutí hollywoodského krasavce Matthewa McConaugheyho (43) kvůli roli ve snímku Dallas Buyers Club. Jeho proměna je sice drastická, jelikož Matthew si vždy zakládal na svém statném vysportovaném těle, ale podobně je na tom v těchto dnech i Leto, který se po boku Matthewa objeví ve stejném filmu a zahraje si HIV pozitivního transsexuála.

Herec, který je známý z mnoha uznávaných snímků, a frontman skupiny 30 Seconds to Mars, nyní přiznal, že na rozdíl od Matthewa, který postupně hubnul v průběhu šesti měsíců, on musel něco podobného zvládnout mnohem rychleji. Jared uvedl, že jeho hubnoucí mise trvala jen něco málo přes měsíc, a tak musel skutečně i hladovět. Jared je sice od přírody štíhlejší než Matthew, ale i tak se na něm úbytek váhy viditelně projevil. S propadlým břichem i tvářemi jej zachytil známý fotograf Terry Richardson.

Leto, jenž zazářil v takových filmových hitech, jakými jsou Requiem za sen, Highway, Obchodník se smrtí nebo Pan Nikdo, přitom v roce 2006 vypadal jako pořádný cvalík. Příčinou byla - jak jinak než role. Talentovaný herec a muzikant si zahrál Marka Chapmana ve snímku Zavraždění Johna Lennona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám