Hlavní obsah
Článek

Americký herec a muzikant Jared Leto o sebe po čtyřicítce přestal pečovat. Jak jinak si vysvětlit jeho současnou vizáž á la ‚houmles‘? Leto se s nehezkým plnovousem a vlasy staženými do culíku objevil v pátek na premiéře svého nového dokumentu Artifact na mezinárodním filmovém festivalu v kanadském Torontu.

Leto, jenž je uznávaný pro své všestranné nadání, se změnil z pohledného herce s udržovaným strništěm a nagelovaným krátkým sestřihem v chlápka, po kterém by už davy fanynek nejspíš nešílely. Co ho vedlo ke změně image? Možná se mu zalíbil ležérní styl jeho podobně vyhlížejícího staršího bratra Shannona Leta (42), s nímž Jared hraje v kapele.

Jared Leto je nejen hercem a hudebníkem, ale také režisérem a producentem. Zároveň pro svou skupinu 30 Seconds to Mars skládá většinu textů. Přestože natočil jen něco málo přes dvacítku hollywoodských filmů, mnoho z nich se dočkalo velkého úspěchu. Nejznámější jsou například Tenká červená linie, Narušení, Klub rváčů, Úkryt, Highway, Obchodník se smrtí nebo Pan nikdo. Možná největšího uznání se mu dostalo za roli ve snímku Requiem za sen, kde hrál mladíka závislého na heroinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám