Hlavní obsah
Článek

Dojemné vystoupení, které vehnalo slzy do očí. Ján Jackuliak v prvním díle zábavné show Tvoje tvář má známý hlas nastavil laťku hodně vysoko. Herec známý mj. z Ordinace v růžové zahradě, dostal za úkol ztvárnit americkou zpěvačku Arethu Franklin (†76). S nelehkým úkolem se ale skvěle popasoval a stal se vítězem první epizody.

Pod tunou líčidel, parukou a v dlouhém kožichu by herce na první pohled poznal jen málokdo. Přítomné pak také šokoval, s jakou lehkostí zazpíval hit You Make Me Feel. „Bylo to s takovou pokorou zazpívaný. To vás učí na JAMU tohle? Já jsem si právě říkal, měl si jít na JAMU a neměl si chodit na práva. Vzalo mě na tom, že ses dostal do toho, jak to ta Aretha zpívá, tvoří a myslí,“ ohodnotil vystoupení Janek Ledecký (61).

„Že to bude tak, že nám potečou slzy v prvním kole, velký klobouk dolů a strašné dík,“ přidal se Aleš Háma (50), který stejně jako ostatní tleskal Jackuliakovi vestoje. Ze svého prvenství byl herec opravdu překvapený. „Ďakujem a děkuji, děkuji, děkuji. Je to zvláštní, protože jsem to vůbec nečekal. Absolutně upřímně. Ta show je neskutečný zážitek a ten večer mě naplnil něčím, co mě posune i dál,“ svěřil herec, který jako první předal charitativní výherní šek. „Chtěl bych 50 tisíc poslat jako otec ročního dítěte středisku Sára, které se věnuje matkám s dětmi,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám