Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že by na dovolené nenačerpal dostatek sil na zkoušení svého muzikálu Iago, si muzikant Janek Ledecký (61) rozhodně nemůže stěžovat. Na řeckém ostrově Lefkada strávil s rodinou celých pět týdnů. To už je pořádná dovolená.

"Jezdíme na Lefkadu kvůli windsurfingu a letos už jsme tam byli počtrnácté. Nikdy bych neřekl, že budu takhle konzervativní. Ale je to i tím, že v rámci cestování celý rok hodně improvizujeme, a nikdy nevíme, do čeho jdeme. A míst, kde fouká opravdu dobrý vítr, není moc. Byli jsme tam pět neděl, to je zatím nejdéle, dcera Ester dokonce ještě o týden déle," vyprávěl nám Janek.

"Měl jsem s sebou tři kytary a takové malé domácí studio, takže jsem i pracoval. Mám to tam jako takový letní byt. U nás prostě takhle nefouká. Na Slapech si sice zasurfujete, ale zpravidla hodně blbě," mínil Ledecký, který už je ale v plné práci, protože Iago, kterého bude uvádět od 21. září v Divadle Hybernia, už se pilně zkouší.

"Mám radost. Všichni začali korepetovat už někdy v květnu, je to znát, umějí to. Teď s nimi budu pilovat výrazy a frázování, aby byli připravení pro režiséra Roberta Johnsona a předvedli se mu v plné parádě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám