Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oříškový přeliv po padesátce opustil zpěvák Janek Ledecký (61), jeho kolega Marian Vojtko (51) teď s barvením vlasů začal. Charismatickému pěvci prý vlasy zešedivěly při náročných zkouškách muzikálu Ples upírů.

"Chtěl jsem to zkusit, když mi s přibývajícím věkem přibývají taky šediny. Holky mi sice říkají, že je to sexy, ale chtěl jsem vyzkoušet, jak by to vypadalo, kdybych se zase vrátil do časů, kdy jsem měl úplně tmavé vlasy. Ale třeba si uvědomím, že to bylo se šedivými vlasy lepší a už to nezopakuju," svěřil nám Marian, který si nechal svoji kudrnatou hřívu také o dost zkrátit.

Marian má na vlasy docela obsesi. Nechával si je už třikrát nastřelit, aby neměl kouty. "Hrozně mě štve ta móda, když si chlapi vyholují vlasy, a přitom by jim rostly pomalu už od obočí. Oni si to vyholí, a já chudák si to musím nastřelovat. Vždycky jsem chtěl mít dlouhé husté vlasy, ale geny jsou geny, zase mám prý hodně testosteronu a jsem pořádný chlap," krčil rameny.

Kompenzovat si to může aspoň ve svých muzikálových rolích, kde mívá dlouhovlasé paruky. Nejnověji v Plese upírů, kde hraje upířího hraběte Krolocka. "Jsem vždycky rád, že takovou roli dostanu a aspoň na jevišti se komplexu z vlasů zbavím," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám