Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Poulíčková má dvojitou radost. Jednak se těší z toho, že získala roli v připravovaném muzikálu Janka Ledeckého (61) Iago a zároveň se raduje, že si zahraje roli lehké ženy.

„Dostala jsem dvojroli. V první půlce představení budu za drsnou ženskou, šéfku, po přestávce mě pak bude čekat role Bahii, arabské kurtizány a popové hvězdičky v jedné osobě. Mám radost z toho, že jsem dostala roli, která je mému temperamentu blízká, a že se tvůrci nenechali odradit mým zevnějškem," říká Poulíčková. Ta naposledy hrála v muzikálu Carmen roli cudné blondýnky Katariny.

Jemnou platinovou blondýnku budou měnit v arabskou popovou hvězdičku pomocí tmavé kudrnaté paruky. „Moc se těším, až mě do mojí role promění,“ říká.

Blondýnka by kvůli roli už nechtěla měnit svůj vzhled v reálném životě. Naposledy tak učinila před finále zmíněné pěvecké soutěže, kdy jí kadeřníci vlasy zcela zničili. „Před grand finále jsem se snažila odlišit od druhé blondýnky Ivanny Bagové a chtěla jsem se zpřírodnit a ztmavit. Dopadlo to tak, že jsem měla stříbrnozelené vlasy. Tak jsem si musela nechat mikádo," říká Markéta a dodává: „Cítím se dobře jako blondýna a kvůli roli vždycky můžu nasadit paruku nebo příčes."

Reklama

Další články

Načítám