Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilá holčička na fotce pochází ze slovenské Žiliny a patří k předním pěveckým divám. Po ukončení studia operního zpěvu na Vysoké škole múzických umění působila i jako sólistka Opery Slovenského národního divadla v Bratislavě. Zpívá v osmi světových jazycích a na svém kontě má řadu vystoupení v mnoha zemích světa. Atraktivní zpěvačka se loni provdala za slovenského milionáře a uvažuje o adopci dítěte. Poznali jste ji?

Sisa Sklovska (58) se narodila v roce 1965. Disponuje jedinečným vokálním projevem a skvělými dispozicemi, díky kterým umí s bravurou střídat různé polohy hlasu. A právě proto je schopna excelentně interpretovat rozdílné hudební žánry.

Pět let působila jako sólistka Opery Slovenského národního divadla v Bratislavě. Za sebou má řadu skvělých mezzosopránových rolí. Diváky uchvátila v roli Dulcinne v opeře Don Quichotte Julese Masseneta i jako císařovna Ottaviana v Monteverdiho opeře Korunovace Poppea. Během své bohaté kariéry spolupracovala s významnými orchestry nejen na Slovensku, ale i v Česku a USA. Vytvořila také několik nezapomenutelných muzikálových rolí. Diváky zaujala jako Agnes v muzikálu Krysař, královna Gertruda v muzikálu Janka Ledeckého Hamlet a jako Královna Anna ve slovenské verzi Tří Mušketýrů.

Loni v lednu se na sympatickou zpěvačku usmálo štěstí také v lásce. Provdala se za zámožného šéfa pojišťovny Juraje Lelkese, s nímž uvažuje o adopci dítěte. Vlastní dítě si už v šestačtyřiceti letech těžko pořídí a dodnes lituje, že se v mládí rozhodla pro potrat. Tehdy dala přednost kariéře zpěvačky před rodinným životem.

Sisa Sklovska ráda vystupuje na charitativních koncertech, tuto sobotu nebude například chybět na Benefičním koncertě Noc s hvězdami na hradě Houska, kde se vzdá svého honoráře, který věnuje na obnovu a rekonstrukci hradu Houska.

Reklama

Další články

Načítám