Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Jane Seymour (73) bude v půlce února 69 let, ale věřil by jí to málokdo. Ani se tak nelze divit, že žádný rozhovor s hvězdou seriálu Doktorka Quinnová se neobejde bez otázky, jak to dělá, že vypadá takhle skvěle. A Seymour se s ženami o své triky ráda podělí.

Kromě pilates, které cvičí už dlouhé roky, začala praktikovat přerušovaný půst, dále nepije alkohol a nese jí to skvělé výsledky. „Rozhodla jsem se, že budu žít zdravěji. Zhubla jsem a mám váhu, jako když mi bylo 17,“ usmívala se herečka na reportéry webu Hollywood Acces při rozhovoru, který s ní vedli před zahájením SAG Awards.

Když ji pak požádali, aby svěřila nějaký svůj módní trik, který využila třeba při přípravě na tento konkrétní galavečer, herečka se pousmála do kamery a řekla, že už jí nezbylo místo na spodní prádlo. Reportéři se smíchem zalitovali, že touto otázkou rozhovor nezačali.

Na SAG Awards Seymour dorazila se seriálem The Kominsky Method, jenž byl nominován v kategorii nejlepší obsazení. Cenu získal seriál The Marvelous Mrs. Maisel. „Ale už nominace je pro nás všechny oceněním“ uvedla ještě před začátkem akce Seymour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám