Hlavní obsah
Článek

Udílení Screen Actors Guild Awards (SAG) se neobešlo bez zástupů slavných žen v okázalých robách. A mnohé oslnily především svými výstřihy. Poprsí odhalily jak dámy bujnějších tvarů, tak ty méně vyvinuté.

Klasikou, která nikdy neomrzí, byla například Catherine Zeta-Jones (54), jejíž dekolt je ozdobou snad každé akce, nebo Scarlett Johansson (39), která potěšila fanoušky šaty s výstřihem až skoro po pupík, či neméně sexy Kate Beckinsale (50).

O něco umírněnější modely zvolily Jennifer Lopez (54), za roli Judy oceněná Renée Zellweger (54), hvězda hororu My Lupita Nyong´o nebo Jane Seymour (73), někdejší představitelka Doktorky Quinnové, které byste v žádném případě nehádali, že jí za dva roky padne sedmdesát.

Hodně kůže odhalila i hvězda Takové moderní rodinky Sarah Hyland (29), nezaostávala ani Lili Reinhart (23), známá ze seriálu Riverdale nebo trháku Zlatokopky. Představitelka Sansy Stark ze Hry o trůny Sophie Turner (28) také vystavila přednosti na odiv, stejně jako zpěvačka Lily Allen (38). Jak to slavným dámám slušelo, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám