Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že herečka Jane Seymour (73) vypadá báječně, už se toho napsalo mnoho. Nejlépe to však vynikne v konfrontaci s některou z mladších celebrit. Jedinečnou příležitost přinesla úterní charitativní módní akce v Los Angeles, na níž se „doktorka Quinnová“ sešla ve stejných šatech s hotelovou dědičkou Paris Hilton (43). Třicetiletý věkový rozdíl, který mezi nimi je, byste ale hledali marně.

Sama Seymour v nedávném rozhovoru pro magazín Playboy svěřila, že se cítí mnohem přitažlivější, než když byla mladší. „S přibývajícími léty člověk získává naprostou svobodu. Nikdy jsem sama se sebou nebyla spokojenější,“ uvedla.

Ovšem předpoklady pro to, vypadat i v pokročilém věku skvěle, má i Paris, kterou na akci doprovodila sestra Nicky i jejich matka Kathy. I ta vypadá dobře, je vidět, že o sebe dbá.

Zmíněné ženy a spousta dalších svou účastí podpořily spolupráci organizace The Colleagues a značky Oscar de la Renta ve prospěch neziskovky Children´s Institute Inc., která například pomáhá opuštěným dětem najít rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám