Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobu své největší slávy, kterou si získala oblíbenou ságou Doktorka Quinnová, kde ztvárnila hlavní roli, už má možná za sebou. Určitě se ale nedá mluvit o tom, že by téměř v sedmdesáti letech nějak strádala.

Naopak! Herečka Jane Seymour (73) je živoucí demonstrací toho, jak některé ženy stárnou pomalu. Věk si na téhle atraktivní dámě už dávno zuby vylámal, a tak na další ofenzivu nespěchá. Vždyť jak by jinak bylo možné, že ve svém věku dostala nabídku od Playboye?

V růžové saténové róbě na udílení cen Hollywood Beauty Awards vypadala, jako by právě dotočila některý ze záběrů zmíněného seriálu. Jenže když se Doktorka Quinnová začínala vysílat, psal se rok 1993. A od té doby už uteklo neuvěřitelných 25 let.

Hlavní role v příběhu lékařky, která musí v dobách pionýrského osídlování Západu čelit osudu matky dětí bez partnera a lékařky, která bojuje o důvěru dalších osadníků, byla v jejím životě velmi důležitá. A nejen kvůli hereččině slávě, ale také proto, že jí pomohla postavit se opět na vlastní nohy po finanční stránce. Jane totiž musela splatit obrovské dluhy získané částečně po jednom z manželů. A v době, kdy nabídku na seriál získala, začínala zrovna od nuly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám