Hlavní obsah
Článek

V posledním desetiletí minulého století bylo při sledování televize prakticky nemožné nezaznamenat seriály Xena, Doktorka Quinnová, Krok za krokem Akta-X či Pobřežní hlídka. Podívejte se, jak zestárly slavné herečky, které tehdy byly na vrcholu popularity.

Fantasy seriál o neohrožené princezně Xeně proslavil Lucy Lawless (49), již během natáčení čekala spousta akčních scén. Herečka tehdy v koženém kostýmu předvedla svá pevná stehna a s mečem uměla zacházet lépe než kdejaký bájný hrdina. Představitelka Xeny nemá dodnes o nabídky nouzi. Zahrála si v seriálech Ash vs Evil Dead či Salem.

V sitcomu Krok za krokem Suzanne Somers (70) zvládala péči o početnou rodinu i o svůj vzhled. Jako Carol byla důkazem toho, že i máma na plný úvazek může vypadat mimořádně atraktivně. Suzanne chce být za kočku i po dovršení sedmdesátky, ale čas je proti ní. Plastiky ani výrazné líčení jí na kráse rozhodně nepřidávají.

Jane Seymour (73) nebyla v době natáčení seriálu Doktorka Quinnová ve světě filmu žádným nováčkem. Už v roce 1973 si zahrála Bondgirl ve filmu Žít a nechat zemřít. Hvězda seriálu z období osídlování USA je atraktivní i jako šedesátnice. Před natáčením už ale dává přednost návštěvám společenských akcí, kde ochotně rozdává úsměvy.

Představitelka agentky Dany Scullyové (48) s blížící se padesátkou vypadá snad lépe, než v době, kdy začala natáčet Akta X. V mysteriózním seriálu vedle Davida Duchovnyho moc parády nenadělala. Když se na obrazovce začala zabývat paranormálními jevy, málokdo by jí tipoval 25 let. Gillian stárne do krásy, což loni potvrdila návratem do své nejslavnější role.

Devadesátá léta si nelze představit bez Pamely Anderson (56) v červených plavkách. Průkopnice silikonové estetiky se díky Pobřežní hlídce stala sexsymbolem a dodnes je spojována s plavčicí C.J. Parkerovou. Pamela je jen krok od padesátky, ale své ženské přednosti umí stále prodat jako zkušená provokatérka.

Která seriálová hvězda 90. let nejlépe bojuje s časem?
Lucy Lawless (Xena)
52,8 %
Jane Seymour (Doktorka Quinnová)
12,3 %
Suzanne Somers (Krok za krokem)
2,6 %
Gillian Anderson (Akta X)
24,7 %
Pamela Anderson (Pobřežní hlídka)
7,6 %
Celkem hlasovalo 40570 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám