Hlavní obsah
Článek

Faktem, že i po šedesátce vypadá skvěle, už Jane Seymour (73) nikoho nepřekvapí. Na premiéře filmu Ride ovšem fotografy více zajímal statný muž, který křehkou herečku na červeném koberci doprovázel.

Hvězda seriálu Doktorka Quinnová se před dvěma lety rozvedla se svým čtvrtým manželem Jamesem Keachem, ale nový partner jí v Los Angeles společnost nedělal. Výrazně mladší milenec by po boku stále atraktivní herečky nikoho neudivil, ale Jane si na zajíčky nejspíš nepotrpí. Na slavnostní projekci raději vzala svého osmadvacetiletého syna Seana, jehož si pořídila ve třetím manželství s Davidem Flynnem.

Jane Seymour vypadá stále stejně jako v seriálu, který natáčela už v 90. letech minulého století, a málokdo tak tuší, že má kromě devatenáctiletých dvojčat Johna a Kristophera i dva starší potomky. Její dcera Katherine letos oslavila už 33. narozeniny.

Herečka, která v roce 1973 okouzlila diváky bondovky Žít a nechat zemřít svou profesi na hřebík ještě nepověsila, ale role srovnatelné s doktorkou Quinnovou se už nejspíš bohužel nedočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám