Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do populární televizní show Jimmyho Fallona přijala pozvání hollywoodská legenda Jane Fonda (86) a byla to větší zábava, než by asi kdokoli čekal! S nevídaným odhodláním se pustila i do soutěže, kterou u Fallona dámy zrovna moc v oblibě nemívají… Jmenuje se vaječná ruleta a asi už tušíte, že má celkem snadná pravidla…

Na scéně se nejdřív objevil komentátor Steve Higgins s vejci. Z tuctu jich bylo osm uvařených natvrdo a čtyři syrová. Každý si pak měl vybrat vajíčko a rozbít jej o hlavu. Jen co Steve stihl vysvětlit pravidla, Jane bez váhání popadla jedno z vajíček a praštila se s ním o čelo. A hned kápla na jedno ze syrových…

Jimmy se spolu s diváky začal smát a obdivoval, s jakou rychlostí se do akce herečka pustila. Jenže ta šokovala ještě víc, když si začala zbytky vajíčka olizovat nejdřív z ruky a následně i ze stolku před sebou. Moderátor pak při výběru svého vajíčka ohodnotil herečku, jako „oficiálně nejvíc cool soutěžící“ jeho obávané vaječné rulety.

Sám Fallon měl následně šťastnou ruku a dvakrát sáhnul po vařené variantě, načež Jane si po něm opět vybrala syrové, které si rozbila o temeno hlavy a nehleděla ani na svůj precizně vyfoukaný účes. To už se moderátorovi zřejmě herečky zželelo a nabídl jí, jestli mu chce také o hlavu rozbít vajíčka. S tím Fonda nadšeně souhlasila a uštědřila mu rovnou dvě vaječné nálože.

Pro nezapomenutelnou filmovou Barbarellu to bylo zřejmě nejzábavnější promo na nový film, které kdy učinila, a fanoušci se možná budou na animovanou novinku s názvem Luck, kde mluví jednu z postav, těšit o to víc, když vědí, že si ze sebe slavná držitelka dvou Oscarů dokáže udělat pořádnou legraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám