Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí Jane Fonda (86) ani v pokročilém věku nezahálí a stále aktivně natáčí. Momentálně pracuje na druhém pokračování filmu Dámský klub, kde dojde dokonce i na svatbu s její filmovou láskou, již ztvárňuje Don Johnson.

Natáčení probíhá v Itálii a lokací pro svatební scény se stal hotel Castello della Castelluccia v Římě. Jane, jež ve filmu ztvárňuje postavu Vivien, si tak zřejmě vezme svou dávnou lásku, jejíž žádost o ruku před čtyřiceti lety odmítla. Obřadu se účastní pochopitelně i její filmové přítelkyně Diane Keaton (v roli Diane), Candice Bergen (Sharon Myers) a Mary Steenburgen (Carol Colby) a rovněž jejich partneři Andy Garcia jako Mitchell a Craig T. Nelson v roli Bruce Colbyho.

Fonda v bílých svatebních šatech vypadá úchvatně a při pohledu na datum jejího narození zůstává rozum stát, v jaké kondici herečka stále je. Nechme se tedy překvapit, jak se bude vyvíjet děj pokračování úspěšného filmu z roku 2018, jelikož svatební scény se Jane Fondě mohou třeba jen zdát ve snu...

Ve skutečnosti je herečka, známá z filmů Barbarella, Dívka ze Západu či Příšerná tchyně, potřetí rozvedená, v letech 2009 – 2017 byl jejím životním partnerem hudební producent Richard Perry. Fonda má tři děti, první dceru Vanessu Vadim má s prvním manželem Rogerem Vadimem. Syna Troye O’Donovana Garityho pak s druhým manželem Tomem Haydenem, s ním si ještě adoptovala dceru Mary Luanu Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám