Hlavní obsah
Článek

Oscarová herečka Jane Fonda (86) se pořád udržuje ve formě. Vypadá naprosto fantasticky a pracovně je stále aktivní. Pro Netflix točí seriál Grace a Frankie, ovšem produkce se v březnu kvůli pandemii koronaviru zastavila. Než začne znovu natáčet, rozhodla se Jane, že shodí alespoň 4,5 kila.

„Byly doby, kdy jsem byla anorektička, ale už to nenechávám zajít tak daleko. Nikdy nejdu pod padesátk kilo,“ prozradila v novém rozhovoru pro The New York Times.

„Nejsem momentálně v nejlepší formě. Mám 57 kilo. Moje kostýmy jsou šité na váhu 53, takže musím za tři týdny shodit aspoň 4,5 kila,“ doplnila.

Fonda proslula v 80. letech mimo jiné svými fitness videi a knihami. Sází na zdravou stravu a pravidelně cvičí s trenérem.

Začátkem roku se na Oscarech poprvé objevila s šedivými vlasy. A pro svou přirozenou barvu se rozhodla právě včas. „Bylo to perfektní načasování, a to jsem ani nevěděla, že přijde COVID. Prostě jsem měla dost těch chemikálií a utrácení peněz za to, aby moje vlasy měly správný blond odstín,“ odůvodnila.

Fonda je také zapálenou aktivistkou. Boji za ochranu životního prostředí se věnuje s dcerou Vanessou (51). Loni ji pětkrát zatkli během protestů proti klimatickým změnám. Rozhodně tedy není typickou seniorkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám