Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čekali jsme, že až hollywoodská diva Jane Fonda (86) letos dorazí na předávání mezinárodních cen za televizní tvorbu Emmy, které probíhalo v centru Los Angeles, bude to zase pecka! A byla... Ale že až taková, to se asi nedomníval nikdo.

Jane, která je ignorováním procesu stárnutí desítky let proslulá, předvedla celému světu, jak má vypadat moderní prababička. Vždyť už 21. prosince oslaví tato americká herečka, spisovatelka, politická aktivistka, modelka, cvičitelka a dnes hlavně producentka, která obdržela dva Oscary za nejlepší ženský výkon v hlavní roli ve snímcích Klute a Návrat domů, velké a o to více neuvěřitelné životní jubileum.

Jejímu exkluzivnímu zjevu také pomohly zvolené šperky. Hereckou legendu zdobil diamantový náhrdelník a náramek se smaragdovými náušnicemi v třídílné soupravě. A takto vkusně poskládané brilianty o síle 110 karátů z klenotnické manufaktury Gismondi 1754 nepořídíte za méně než 2,5 miliónu dolarů.

Na červeném koberci ve svých jednoduchých růžových dlouhých šatech vypadala naprosto úchvatně. A když bezchybný zevnějšek, jímž strčila do kapsy i mnohé velmi mladé kolegyně, orámoval její dokonalý úsměv, zaplesalo srdce nejednoho muže v sále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám