Hlavní obsah
Článek

Herečka Jessica Lange (65) je důkazem toho, že když žena o svůj zevnějšek pečuje, může vypadat přitažlivě i po šedesátce. Když ji ovšem v křesle vystřídala o 12 let starší Jane Fonda (86), ukázalo se, že období ženské krásky nekončí ani po sedmdesátce.

Obě hollywoodské legendy se setkaly na události Actors on Actors event, kde zavzpomínaly na své dlouhé kariéry. Jessica i Jane jsou stále plné vitality, takže se nechtělo věřit tomu, že od časů, kdy debutovaly na filmovém plátně, uběhlo několik desetiletí. Zejména Lange totiž dnes vypadá lépe než v minulosti.

Pětašedesátiletá filmová hvězda debutovala v roce 1976 jako kráska v King Kongovi a o tři roky později si zahrála v kultovním muzikálu All That Jazz. Jessica Lange má ve své sbírce dva Oscary, jež si zasloužila za své výkony ve filmech Tootsie a Operace Blue Sky. Uznání se dočkala i díky seriálu American Horror Story, v jehož páté sezóně se však už bohužel neobjeví.

Když Lange natáčela King Konga, Jane Fonda už za sebou měla roli ve filmu Barberalla, který z ní učinil sexsymbol konce 60. let. Herecká legenda poté světu ukázala, že má kromě výstavního těla i talent, a za výkon ve filmech Klute a Návrat domů byla oceněna Oscarem.

Nestárnoucí herečky tak mají vyrovnané skóre, ale v obou případech není vyloučeno, že svou sbírku trofejí ještě rozšíří. Jessica Lange i Jane Fonda totiž na filmovém plátně ještě zdaleka neřekly své poslední slovo.

Která herečka lépe bojuje s časem?
Jessica Lange (65)
4,7 %
Jane Fonda (77)
34 %
Obě vypadají na svůj věk skvěle
61,3 %
Celkem hlasovalo 12485 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám