Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce byly pro Janu Tvrdíkovou (23) velmi náročné. Radost české topmodelky ze zasnoubení s prvoligovým fotbalistou Ondřejem Kolářem vystřídaly opačné emoce. Janinu otci, bývalému ministrovi obrany Jaroslavu Tvrdíkovi, byla diagnostikovaná rakovina ohrožující život. Mladý pár se proto rozhodl přestat plánovat svatbu a kráska veškeré myšlenky soustředila na zdraví svého otce.

Jelikož se modelka objevila na světovém finále Elite Model Look, dalo se tušit, že zdravotní stav jejího tatínka se vyvíjí dobrým směrem. „Dovoluji si s radostí říct, že je tatínek zdráv. Prochází dalšími testy a doufáme, že se všechno bude vyvíjet dobře,“ uvedla pro Super.cz Jana, která dále uvedla, že její otec funguje v manažerské pozici prestižního fotbalového klubu jako dřív. „Už pracuje. Práci má rád, baví ho klub Slavie, což je jeho vášeň. Jsem ráda, že se vrátil do pracovního procesu.“

Pro jednadvacetiletou dívku byl boj o otcův život důležitou životní lekcí. „Vždycky jsem kladla zdraví na první místo. Stejně tak je pro mě rodina nejdůležitější na světě.“

Tvrdíkovou do Španělského sálu Pražského hradu nedoprovodil její snoubenec, který musel absolvovat povinný trénink před zápasem, společnost jí dělala krásná maminka. Se slávistickým gólmanem by ale modelka svatbu ráda stihla ještě letos. „Svatba se posouvala. Je to v procesu plánování. Doufáme, že se to podaří ještě letos. Proces plánování jsme zastavili, vybíráme místo, partnerovi se šije oblek, já mám šaty hotové,“ upřesnila Jana Tvrdíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám