Hlavní obsah
Článek

Prima začala natáčet nový seriál. Televize přišla s projektem, který dostal pracovní název ZOO a bude se z části odehrávat v prostředí Safari Parku Dvůr Králové. A fanoušci Slunečné nemusí smutnit, o hlavní hrdinku Evu Burešovou (30) alias Týnu Popelkovou, i mnoho dalších herců, nepřijdou.

V hlavní roli připravovaného seriálu se představí herečka Michaela Pecháčková, která ztvární dědičku rodinné firmy Sidonii Annu Novotnou, kterou by rodiče nejraději viděli studovat prestižní školu v Americe, ona se ale rozhodne pracovat jako ošetřovatelka v ZOO, o čemž movitá rodina nemá tušení. Její nejlepší kamarádku Viktorii Viki Janečkovou si zahraje Burešová.

Kromě dvou hlavních postav se v novém projektu objeví i tváře ze seriálu Sestřičky, například David Gránský (32) nebo Sabina Laurinová (51), jejíž smrt v seriálu z nemocničního prostředí nemohli fanoušci skousnout.

Do role babičky hlavní hrdinky obsadili scénáristé herečku Janu Švandovou (76), která ve svém věku vypadá stále tak mladistvě, že jí maskéři přidali roky šedivou parukou. Seriál bude plný známých tváří, diváci se mohou dále těšit na Pavlu Tomicovou (61), Veroniku Freimanovou (68), Marka Taclíka (50), Štěpána Benoniho (39), Boba Klepla (65), Vandu Hybnerovou (55) nebo Terezu Brodskou (55).

Reklama

Další články

Načítám