Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po tři čtvrtě roce se vrátila na divadelní prkna i Jana Švandová (76). "Je to takové zvláštní. Máte pocit, jako byste začínali úplně znova," svěřila Jana, která v létě účinkuje na venkovních scénách.

My se s ní potkali při oprašovačce komedie Kvartet z repertoáru Divadla Bez zábradlí, která vypráví o čtveřici operních pěvců, kteří se sejdou v domově pro umělecké seniory. Sama si něco takového, už vzhledem k tomu, jak aktivní způsob života vede, nedokáže představit. "Ale jak se říká: Nikdy neříkej nikdy. Možná, že by to byla sranda," smála se.

Herečka letos oslavila 74. narozeniny. Mívala tradici, že oslava proběhla v rámci karlovarského filmového festivalu. To už se nepovedlo loni, kdy byl zrušen kvůli pandemii, letos se termín posunul, takže slavit opět nemohla. "Ale já už narozeniny neslavím vůbec. Jdu na dobrou večeři a tím to končí. Už není moc co slavit," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám