Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez vrstev divadelního líčení vypadá herečka Jana Švandová (76) mladší! O tom jsme se přesvědčili na premiéře Molièrova Lakomce v divadle Kalich, kde hrála roli dohazovačky. Když se odlíčila a rozčesala mohutný drdol, vypadala pomalu jako maminka své vnučky a vyženěného vnuka, kteří přišli babičce do hlediště zatleskat.

"Už bych asi před kameru stoupat neměla. Nevypadám moc dobře," bránila se v zákulisí rozhovoru Jana, už převlečená do civilu a přichystaná na cestu domů. Ujistili jsme ji, že opak je pravdou. "Ze začátku představení jsem byla nervózní, ale po dvou větách už to bylo dobré. Bylo to hrozně fajn a baví mě to," svěřila své dojmy z představení a na mikrofon pochválily babičku i děti, které prý chodí na všechny babiččiny premiéry. "To si nemůžou nechat ujít. Nevědí, kolik jich ještě bude. Ale doufám, že ještě hodně, protože život nekončí," dodala Jana.

Sama prý nikdy nebyla jako její divadelní postava a svému synovi Herbertovi partnerky nedohazovala. "Vždycky si našel dívku, jakou chtěl. A já nikdy neprotestovala," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám