Hlavní obsah
Článek

Během několika řad StarDance došlo k překážkám, které hladký průběh soutěže zkomplikovaly. Ze zdravotních důvodů totiž museli předčasně odejít někteří soutěžící.

Hned v prvním ročníku nastal problém u tanečního páru Mahuleny Bočanové (57) a Jaroslava Kuneše. Tanečník při generálce upadl na zem a roztrhl si sval v tříselní oblasti. Kvůli tomuto zranění skončili v pátém kole. Na únavu doplatila dále Jana Švandová (76) se Zdeňkem Fenčákem, kteří vypadli ve třetím kole, v jehož průběhu herečka požádala diváky, aby jim už hlasy nezasílali.

Druhou řadu zase zasáhla autonehoda jednoho z profesionálních tanečníků Jana Halíře, který byl v páru s Miss České republiky 1995 Monikou Žídkovou (41). K nehodě došlo hned po druhém kole, a zatímco tanečník se brzy ze svých zranění dostal, druhý účastník na místě zemřel.

Ani čtvrtá řada se neobešla bez komplikací. S hezounkem Michalem Kurtišem měla původně soutěžit herečka Taťjana Medvecká (64). Ta však po několika trénincích odstoupila ze zdravotních důvodů a mladíka se místo ní ujala zpěvačka Aneta Langerová (37).

Na několik let pak smůla StarDance opustila a až v předposledním ročníku opět zasáhla. Lyžař Ondřej Bank (37) měl na tanečním parketu zazářit původně s půvabnou blondýnkou Kamilou Tománkovou. Tu kvůli zdravotním problémům v průběhu soutěže vystřídala Eva Krejčířová, s níž slavný sportovec vybojoval druhé místo.

Letos kvůli zdravotním komplikacím po týdnech tvrdého tréninku musel ještě před prvním kolem odejít herec Václav Kopta (58). Na jeho místo nastoupil kolega Richard Genzer (57), který s taneční partnerkou Janou Zelenkovou předvedl hned první večer perfektní cha-chu.

Reklama

Další články

Načítám